Sähköasentaja kalustuksiin, Hämeenlinna

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä

Haku päättyy 21.10.2022

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista sähköasentajaa Hämeenlinnaan.

Tehtävänkuvaus:

Asikasyrityksemme kohde Hämeenlinnassa on uudiskerrostalokohde, jossa työnkuvana kalustamista. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä asenne työntekoon ja paineensietokykyä. Työntekijältä edellytämme sähköalan koulutusta ja B-ajokorttia, lisäksi aikaisemmasta työkokemus on eduksi. Kerrothan hakemuksessa aikaisemmista työssäopeista ja työkohteista. Työaika on arkisin lähtökohtaisesti klo 7-15.30. Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä ja yvälle tekijälle hommia riittää. 

Tarjoamme sinulle:

– monipuolisen kehitysmahdollisuuden sähköalan parissa

– turvallisen ja joustavan työnantajan sekä kehittyvän organisaation tuen

– nykyaikaiset työvälineet ja kaluston

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen: ira.martin@workpower.fi. Voit myös soittaa kiinnostuksestasi ja kysellä lisätietoja p. 0406766383.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.