Sähköasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Pääkaupunkiseutu, Sipoo, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 14.8.2022

Kiinnostavatko monipuoliset sähköalan tehtävät? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta?

Etsimme nyt asiakkaallemme motivoituneita ja ahkeria sähköasentajia liikkuvaan asennustyöhön pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla sekä kokeneemmalle sähköasennusten ammattilaiselle, että uraansa aloittelevalle sähköasentajalle.

Työpäiväsi

Työssäsi liikut kokeneemman asentajan parina pääosin pääkaupunkiseudulla työmailla tehden erilaisia rakennuskoneiden ja -laitteiden sähköasennuksia, sekä tarvittaessa osallistut myös mekaanisiin asennustöihin. Työpäiväsi alkaa työmaalta, jonne kuljet parin kanssa asennusautolla ja päättyy, kun päivän työt on saatettu valmiiksi, joten joustavasta työasenteesta on etua. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin. Työsuhteessasi noudatetaan Rakennusalan TES:iä, ja työ on vakituinen sekä kokopäivänen.

Arvostamme

  • Motivaatiota oppia uutta sekä halua kasvaa sähköalan ammattilaiseksi
  • Ahkeraa ja reipasta työasennetta
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset osaksi ammattimaista tiimiä, jossa on rento tekemisen meininki. Työsuhteesi alussa sinut perehdytetään kattavasti kaikkiin työtehtäviisi kokeneemman asentajan toimesta. Tässä työssä pääset takuulla oppimaan uutta, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaallemme ja sinulle on tarjolla pitkäaikaisen työpaikan lisäksi mahdollisuus halutessasi myös ylitöihin ja reiluihin urakkapalkkioihin.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköasentaja, koneenasentaja, mekaniikka-asentaja, asentaja, asennustyö, rakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.