Sähköasentaja HRV-Palvelut Oy

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi

Haku päättyy 4.6.2023

Sähköasentaja HRV-Palvelut Oy

Asiakkaamme HRV-Palvelut etsii Tampereen asennustiimiinsä sähköasentajaa vesihuollon parissa tehtäviin töihin. Yrityksemme toiminta on alkanut 2010 ja tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa vesi- ja viemärihuoltoon liittyvissä asioissa. Työntekijöitä on tällä hetkellä 40, pääset tutustumaan tarkemmin meihin sivuillamme HRV-Palvelut Oy.

Jos katselit Huvila & Huussi-ohjelman viime kauden avausjaksoa vuosi sitten maaliskuussa, saatoit nähdä meidät Samu Haberin tontilla ojentamassa asiantuntevan kätemme avuksi kaivoprojektissa (jakso ”Rokkikukon päheä piha”).

Mikä juttu?
Päivittäiset työtehtävät sisältävät vaihtelevasti ja monipuolisesti vesihuollon eri työtehtäviä. Työtehtäviin lukeutuu muun muassa vesikaivohuoltoja, suodatinasennusratkaisuja, laiteasennuksia, possutusta, pumppaamohuoltoja, erotinkaivojen huoltoja, viemäreiden kuntokartoituksia, tukosten avaamista sekä viemäriputkistojen pesuja ja kuvauksia. Työnkuva pitää sisällään lisäksi pieniä sähkötöitä esimerkiksi pumppaamo- ja laiteasennusten yhteydessä.

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa. Vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta, joten sinulla tulisi olla työssäsi joustavuutta, luotettavuutta ja paineensietokykyä asiakkaiden kanssa toimiessasi. Työaika on lähtökohtaisesti arkisin klo 7-15.30, mutta vaihtelee jonkin verran asiakaskeikkojen ja päivystysvuorojen mukaisesti.

Sinulta toivomme
Etsimme tiimiin C- tai B-kortillista osaajaa, jolta löytyisi sähköasentajan tutkinto takataskusta sekä kokemusta sähkötöistä. Toivomme, että olet nopea oppimaan ja omaat lisäksi teknistä tietotaitoa sekä hyvät kädentaidot. Pääset työskentelemään tiimissä, jossa on reipas syke, mutta hommia tehdään rennolla otteella. Uudelta tiimin jäseneltä toivotaan huumorintajun lisäksi oppimishalua sekä aitoa kiinnostusta kehittyä tässä työssä.

Me puolestamme tarjoamme
Mikäli tehtävä kiinnostaa, mutta C-kortti puuttuu, tarjoamme mahdollisuuden suorittaa puuttuvan kortin työn ohessa. Olet osa ammattitaitoista työyhteisöä ja ketterää organisaatiota. Saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä työnjohtajan ja kollegoiden kanssa, joten yrityksen tukea ei tarvitse kaukaa hakea. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työsuhteessa sinulle kuuluu myös ateriakorvaus ja mahdolliset ylityöt maksetaan TES mukaan.

Miten edetä tästä?
Kuulostaako työ juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilölle osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää?
Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa HR-konsultti Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi / puh. 045 139 7492. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: liikkuva työ, kokopäivätyö, vakituinen, vesihuolto, huoltoasentaja, Pirkanmaa, Tampere

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus