Sähköasentaja Helsinki

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 14.8.2022

Sähköasentaja, etsitkö uusia tuulia urallesi? Jätä hakemuksesi jo tänään! Etsimme sähkösaneerausasennuksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme jo kokemusta kerryttänyttä sähköasentajaa Helsinkiin. Oletko sinä etsimämme henkilö? 

Työstä:
Työssäsi toimit sähköasentajana Helsingissä ja mahdollisesti muualla pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kohteissa. Kohteet ovat vaihtelevia saneerauskohteita, kuten taloyhtiöitä, yrityksiä sekä yksityisiä talouksia.  

Toivomme hakijalta:
Koulutukseltasi olet sähköasentaja tai sähköinsinööri, jolla on osaamista ja taitoa viedä saneerauskohteiden sähköasennuksia läpi alusta loppuun. Työkokemusta sähköasennuksista olet kerryttänyt 3-5 vuoden ajalta. Eduksi katsomme erityisesti saneerauskohteissa kerrytetyn työkokemuksen. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. Voimassaolevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit katsotaan eduksi. 

Hakuprosessista:
Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksellemme. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla, minkä jälkeen mahdolliset haastattelut toteutetaan kaksivaiheisina – ensimmäinen WorkPowerilla, ja toinen asiakasyrityksellämme. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja: 
HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: sähkösaneeraus, kokoaikainen, sähköasentaja, Vantaa, Helsinki, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, sähköinsinööri,  

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.