Sähköasentaja Helsingin Satama Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 22.5.2022

Oletko sähköalan monipuolinen osaaja? Haluatko päästä mielenkiintoisten työtehtävien pariin meren äärelle?

Haemme nyt sähköasentajaa rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa.

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö. Vuonna 2021 Helsingin Sataman liikevaihto oli noin 69 MEUR ja henkilöstön määrän n. 78. Sataman tavoite on olla maailman toimivin satama. Luoda liikkuvuutta ja arvoa. Kestävästi. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa. www.portofhelsinki.fi 

Työpäiväsi

Helsingin Satama Oy:llä on oma keskijännite-, pienjännite-, heikkovirta- ja valokuituverkko, jonka toiminnan takaamiseksi työskentelet päivittäin. Työtehtäväsi sisältävät sataman koneiden ja laitteiden, kiinteistöjen, valomastojen ym. laitteiden sähköasennus-, korjaus- ja –huoltotöitä, sekä erilaisten sähköjärjestelmien kunnossapitotehtäviä. Työhösi kuuluvat myös yhteydenpito eri osastojen ja sidosryhmien kanssa. Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.15. Valittavalta henkilöltä edellytetään kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työhön voi kuulua satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä. B-ajokortti on työtehtävään välttämätön, sillä työtehtävät vaihtelevat eri satamanosien välillä.

Toivomme sinulta

  • Sähköasentajan koulutusta
  • Monipuolista kokemusta erilaisista sähköasennus- ja koneautomaation kunnossapitotehtävistä
  • Säänkestävyyttä ulkona tapahtuvaan kunnossapitoon
  • Paineensietokykyä ja joustavaa työasennetta
  • Voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortteja
  • Katsomme eduksi kokemuksen nostureiden tai teollisuuden kunnossapidosta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Helsingin Sataman kirjoille, missä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, sekä edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi yhteen hiileen puhaltavan, rennon työporukan. Helsingin Satama tarjoaa sinulle kattavat työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun, pyöräedun sekä kuntosalin vapaan käytön. Ennen työsuhteen alkua sinulle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta, ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: kunnossapitosähköasentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, asentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.