Sähköasentaja, ETH Group Oy

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 9.10.2022

Haemme ETH Group Oy:lle Turkuun sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

ETH Group Oy on vuonna 2003 perustettu teollisuuden kunnossapidon vahva ammattilainen sekä luotettava kumppani.Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme, joten teemme kaikkemme mahdollistaaksemme heille vakaan ja palkitsevan työuran. Takaamme tiimillemme turvallisen, kannustavan ja kehittävän työympäristön, jotta työntekijämme viihtyvät meillä pitkään.” Lisätietoja löydät yrityksen nettisivuilta.

Työnkuva:
ETH Group Oy:n päätoimialaan kuuluu monipuoliset kunnossapito- ja vuosihuoltoihin liittyvät työt. Työnkuvaasi kuuluu sähkökunnossapitoa teollisuusympäristössä, joko ETH:n omassa tai asiakkaiden toimipisteessä. Työhösi sisältyy mm. vianhakua ja korjaustöitä. Hakijalta odotamme työhön soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sähkökunnossapidosta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen nostureista tai kuljettimista.

Lisäksi toivomme sinulta:
– Paineensietokykyä ja positiivista asennetta
– Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisutaitoa

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään päivävuorossa 7-15:30 välisenä aikana. Kyseessä on rekrytointi suoraan ETH Group Oy:n työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:
– Ammattitaitoiset tiimikaverit
– Kattavan perehdytyksen
– Mahdollisuudet edetä työssäsi 

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:llä varustetun hakemuksesi oheisen linkin kautta! Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan kanssa. Huom! Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. 

Yhteystiedot:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: sähkö, kunnossapito

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.