Sähköasentaja, Bronto Skylift Oy

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 25.6.2023

Haemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin ammattitaitoisia sähköasentajia.

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista. 

Työnkuvaus:
Sähköasentajan työ pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen sähkö- ja kokoonpanotöitä. Työskentelet Bronto Skylift Oy:n hallilla osana kokoonpanotiimiä ja vastaat koottavan tuotteen sähköistyksestä. Sähköasentajalta edellytämme hyvää piirustusten lukutaitoa ja aiempaa kokemusta koneenrakennuksesta sähkötöiden osalta. Etsimällämme hakijalla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskortti lasketaan eduksesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– kokemusta vastaavanlaisesta työstä
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– motivoitunutta asennetta
– hyvää ongelmanratkaisukykyä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi menestyvää yritystä, joka toimii maailmanlaajuisesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi kuuntelevan sekä ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään Bronto Skylift Oy:n tiloissa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Lisätietoja:
HR-konsultti 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: sähköasennus, teollisuus, teollisuussähköasentaja, teknologiateollisuus, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus