Sähköasentaja, Bronto Skylift Oy

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin ammattitaitoisia sähköasentajia.

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista. 

Työnkuvaus:
Sähköasentajan työ pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen sähkö- ja kokoonpanotöitä. Työskentelet Bronto Skylift Oy:n hallilla osana kokoonpanotiimiä ja vastaat koottavan tuotteen sähköistyksestä. Sähköasentajalta edellytämme hyvää piirustusten lukutaitoa ja aiempaa kokemusta koneenrakennuksesta sähkötöiden osalta. Etsimällämme hakijalla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskortti lasketaan eduksesi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Kyseessä on rekrytointi suoraan Bronto Skylift Oy:n työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– kokemusta vastaavanlaisesta työstä
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– motivoitunutta asennetta
– hyvää ongelmanratkaisukykyä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi menestyvää yritystä, joka toimii maailmanlaajuisesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi kuuntelevan sekä ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään Bronto Skylift Oy:n tiloissa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Lisätietoja:
HR-konsultti 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: sähköasennus, teollisuus, teollisuussähköasentaja, teknologiateollisuus, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.