Sähkö-/automaatioasentaja X Automaatio

Kokoaikainen

Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 10.7.2022

Etsimme asiakkaallemme nuorempaa asentajaa teollisuuden automaatioasennusten pariin!

Asiakkaamme X Automaatio on muun muassa keskusvalmistuksiin, sähkösuunnitteluun sekä kone- ja prosessiautomaatioasennuksiin keskittynyt ylöjärveläinen yritys, jolle laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Työnkuvaus pähkinänkuoressa:
Tulet tekemään vaihtelevasti sekä kenttä- että keskusasennuksia. Työtehtävät koostuvat sähkö-, kiinteistö- ja automaatioasennuksista sekä huolto- ja vikakorjauksista. Kenttäasennukset pitävät sisällään monipuolisia työtehtäviä teollisuuden tuotantolaitoksissa vaihtuvissa kohteissa Pirkanmaan alueella yhteistyössä tiimisi Juhan, Villen ja Kasimirin kanssa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme:
– aitoa kiinnostusta kehittää omia taitoja
– hyvää asennetta sekä aikaansaavaa ja huolellista työotetta
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– hyvää paineensietokykyä, joustavaa työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla sähkö- tai automaatioalan koulutus sekä hieman aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaadittavia kortteja ovat työturvallisuus-, sähkötyö- ja tulityökortit sekä hätäensiapu. Sähkökaavioiden ja piirikaavioiden lukutaito luetaan ehdottomasti eduksi.

Haluamme auttaa sinua kehittymään, joten saat:
– kattavan perehdytyksen eri työtehtäviin
– monipuolisen tehtävänkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä
– kilpailukykyisen palkkauksen
– avoimen ja motivoituneen neljän hengen työyhteisön, jossa vallitsee hyvä tekemisen meininki
– pitkäaikaisen työsuhteen ja laadukkaat nykyaikaiset työvälineet

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-koordinaattori Camilla Lehto puh. 040 516 9393. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: Pirkanmaa, teollisuus, sähköasentaja, automaatioasentaja, vakituinen, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.