Sähkö- /automaatioasentaja keskuskokoonpanoon

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.10.2022

Etsimme asiakkaallemme Arnon Oy:lle kokeneita kojeistoasentajia vakituiseen työsuhteeseen!

Arnon Oy:n myynnin kasvaessa etsimme nyt asiakkaallemme useita kojeistoasentajia monipuolisiin työtehtäviin. Arnon Oy on kansainvälinen automaatiotoimittaja ja kasvuyritys, joka tarjoaa jokaiselle työpäivällesi erilaisia ja monipuolisia työtehtäviä. Yritys tarjoaa sinulle uudet isot ja siistit toimitilat sekä halutessasi laajasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Työnkuva:
Työsi sisältää sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa, kalustusta ja kytkentää. Työ on sähkökeskusten valmistusta, joten sinulla tulee olla sähköalan- tai vastaava soveltuva koulutus. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika on liukuva ja viikkotyöaika on 40 h. Etsimältämme henkilöltä löytyy soveltuvan koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta sähkö-, automaatio-, tai elektroniikka-asennuksista. Sinun tulisi omata vahva sähköpiirustusten lukutaito ja toivomme, että sähkötekniikka olisi sinulle tuttua. Odotamme sinulta yllä mainittujen asioiden lisäksi aikaansaavaa, huolellista ja tarkkaa työotetta sekä hyvää asennetta. Arvostamme näiden lisäksi asiakaslähtöistä ajattelutapaa, ammattimaisuutta, omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja!

Saat vastineeksi:
mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vaihtelevissa tehtävissä
olla mukana tuotannon kehitystyössä
kasvavan ja kansainvälisen yrityksen monipuoliset mahdollisuudet
henkilöstöstään huolehtivan työpaikan
– mahdollisuuden päästä osaksi yhteisöllistä ja kehittyvää organisaatiota

Arnon tarjoaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Arnon on palvellut kumppaneitaan yli neljäkymmentä vuotta ja kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään Arnon on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja sähkökeskustoimittaja, joka toimii kuudessa toimipaikassa kolmessa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Asiakkaina toimivat maailmanlaajuiset kone- ja laitevalmistajat.

Lisätietoa voit katsoa täältä!

Haethan heti!
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten tarkempia lisätietoja sinulle antaa mielellään WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / 040 516 9393 Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.