Sähkäreitä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 23.12.2021

Hei sähköasentaja me etsimme sinua! Nyt olisi töitä tarjolla.

Nyt haussa sähköasentajia asiakasyrityksemme palvelukseen lyhyempiin ja pidempiin työsuhteisiin. Asiakkaamme palveluksessa pääset työskentelemään monipuolisissa kohteissa ja tarttumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. 

Kohteita on tarjolla oman mielenkiintosi mukaan mm. uudiskerrostalotyömaista koulusaneerauksiin! Työtehtävät määräytyvät oman  osaamisesi ja oppimiskykysi mukaan. Töitä on tarjolla sekä alan konkareille että vasta-alkajille. Tulevia työtehtäviäsi voivat olla mm. kalustus, kaapelinveto, vanhojen sähköjen purku, valaisinten vaihdot, paloilmaisinasennukset sekä käyttöönottomittaukset. Halutessasi voit työllistyä myös huoltokohteisiin.

Työssä menestymistä edesauttaa aikaisemman kokemuksen kautta hankittu kyky itsenäiseen työskentelyyn. Hyvä asenne on kaikista tärkein, joten otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. Olethan huolellinen ja tarkka asentaja, jolta löytyy työmaapelisilmää. Hyvä fyysinen kunto ja korkea työmotivaatio auttavat työssä onnistumisessa. Sähköasentajan perustutkinnon lisäksi työllistymisen edellytyksiä ovat voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Auton käyttömahdollisuus sekä EA- ja tulityökortti plussaa.

Maksamme sinulle palkan sähköistysalan TES mukaan, aikaisemman kokemuksesi huomioiden. Saat meiltä lisäksi kaikki työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet sekä raksatiimimme tuen työsuhdeasioissa. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15.30. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkään hommaan.

Mitä vielä epäröit? Hae paikkaa jo tänään! Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi alalla. Haastattelut pidämme koronatilanteen vuoksi videohaastatteluina, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295. 

Avainsanat: sähkäri, sähkö, sähköasentaja, uudisrakentaminen, saneeraus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.