Sähkäreitä Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 24.10.2021

Hei sähköasentaja, etsitkö töitä? Me etsimme sinua!

Etsimme nyt sähköasentajia asiakasyrityksemme palvelukseen syksylle 2021. Asiakkaamme palveluksessa pääset työskentelemään monipuolisissa kohteissa ja tarttumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin. 

Kohteita on tarjolla oman mielenkiintosi mukaan mm. uudiskerrostalotyömaista koulusaneerauksiin! Työtehtävät määräytyvät oman asentajan osaamisen ja oppimiskyvyn mukaan, tarjolla töitä siis sekä alan konkareille että vasta-alkajille. Tulevia työtehtäviäsi voivat olla mm. kalustus, kaapelinveto, vanhojen sähköjen purku, valaisinten vaihdot, paloilmaisinasennukset sekä käyttöönottomittaukset. Halutessasi voit työllistyä myös huoltokohteisiin.

Työssä menestymistä edesauttaa aikaisemman kokemuksen kautta hankittu kyky itsenäiseen työskentelyyn, mutta otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. Olethan huolellinen ja tarkka asentaja, jolta löytyy työmaapelisilmää. Hyvä fyysinen kunto ja korkea työmotivaatio auttavat työssä onnistumisessa. Sähköasentajan perustutkinnon lisäksi työllistymisen edellytyksiä ovat voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Auton käyttömahdollisuus sekä EA- ja tulityökortti plussaa.

Maksamme sinulle palkan sähköistysalan TES mukaan, aikaisemman kokemuksesi huomioiden. Saat meiltä lisäksi kaikki työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet sekä raksatiimimme tuen työsuhdeasioissa. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15.30. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkään hommaan.

Mitä vielä epäröit? Hae paikkaa jo tänään! Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi alalla. Haastattelut pidämme koronatilanteen vuoksi videohaastatteluina, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katja Metsäkylä p. 044 747 5295. 

Avainsanat: sähkäri, sähkö, sähköasentaja, uudisrakentaminen, saneeraus, Tampere

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.