Runkovaiheen työntekijä Suomen Kylätimpurit Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 15.8.2022

Moi! Haemme nyt Suomen Kylätimpurit Oy:lle Uudellemaalle ammattitaitoisia rakennustyöntekijöitä runkovaiheen töihin. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti ruonkovaiheen eri työtehtäviä. Töiden aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä hukkaa aikaa, vaan jätä hakemus jo nyt! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työtaustasi ei tarvitse sopia tiettyyn muottiin, vaan arvostamme ammattitaitoista työotetta ja aitoa motivaatiota päästä kehittämään omaa osaamistasi rakennusalalla. Voit olla kerryttänyt työkokemusta erilaisilta rakennustyömailta esimerkiksi rakennustyöntekijänä tai nuorempana timpurina. Rakennuskohteet ovat omakotitaloja, joten aiempi kokemus pientalorakentamisesta ja erityisesti runkovaiheen työtehtävistä katsotaan eduksesi. Työntekijänä olet luottamuksen arvoinen ammattilainen, joka kykenee työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Työmaat eivät välttämättä sijaitse aina julkisen liikenteen varrella, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Asiakasyrityksestä:
Kylätimpureilla halu tehdä asiakkaillemme juuri heidän toiveiden mukaan tehtyjä koteja ja siksi jokainen Kylätimpureiden rakentama koti on yksilöllinen. Meillä ei ole valmiita talopaketteja vaan kaikki kodit rakennetaan ”pitkästä tavarasta”. Työporukkamme on nuorekas ja rento, mikä tarkoittaa että työmaalla toimitaan itsenäisesti sekä ammattitaitoosi luotetaan työnjohdossa.”

Tarjoamme sinulle:
Työskennellessäsi WorkPowerilla, saat tarvittavat työ- ja suojavarusteet koko työsuhteesi ajalle. Aurinkoinen ja ammattitaitoinen HR-tiimimme on tukenasi kaikkiin työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit työpaikasta, laita hakemusta tulemaan pian! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Alkuun työskentely tapahtuu WorkPower Rakennus Oy:n kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykselle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin klo 10-15)

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennustyöntekijä, runkovaihe, pientalo, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, ammattilainen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.