Runkovaiheen timpuri Ylöjärvelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 14.10.2022

Oletko kokenut timpuri vailla hommia? 

No meillä WorkPowerilla niitä töitä olisi – etsimme kokenutta runkovaiheen timpuria asiakasyrityksemme uudis-paritalokohteeseen Kangasalle. Työtehtäviisi kuuluu mm. elementtien asennuksia, välipohjien tekoa sekä muotti- ja valutöitä. Toivomme, että sinulta löytyy kokemuksen tuomaa kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusalasta, jotta voit tarvittaessa hypätä mukaan muihinkin työtehtäviin. Työmaa on juuri startannut, joten töitä riittää pidemmäksikin aikaa – ja kohteen valmistuttua on mahdollista siirtyä toiselle työmaalle, joten tekevälle kaverille hommia löytyy jatkossakin! 

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä. Työaika raksalla on tuttuun tapaan arkisin klo 7-15:30 ja palkkaa maksamme ammattitaitosi mukaan, kuitenkin aina rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Tarvittaessa maksamme myös työkalukorvauksia ja TES:in mukaiset matkakorvaukset kuuluvat tietty palkkasi päälle.

Muistathan, että työllistymisen edellytyksenä on timpurin liivin taskusta löytyvä, ja voimassa oleva, työturvallisuuskortti. Haluamme täällä päässä kuulla osaamisestasi ja millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt, joten ole rohkeasti yhteydessä!   

Jos runkovaiheen työt kuuluvat repertuaariisi, ole yhteydessä tai laita hakemusta nettisivujemme kautta!

Puhelimeen täällä päässä vastaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, raksa, vuokratyö, rakennusala, Tampere

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla pian 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat varusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.