Runkovaiheen timpuri

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Hei kokenut timpuri – lue tämä!

Etsimme kokenutta runkovaiheen kirvesmiestä asiakasyrityksemme uudis -kerrostalokohteeseen Tampereelle. Työtehtäviisi kuuluu mm. pienelementtien asennuksia ja välipohjien tekoa. Toivomme, että sinulta löytyy kokemuksen tuomaa kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusalasta, jotta voit tarvittaessa hypätä mukaan muihinkin työtehtäviin.

Työ alkaa joustavan aikataulun mukaan kesäkuussa 2023. Työaika raksalla on tuttuun tapaan arkisin klo 7-15:30 ja palkkaa maksamme ammattitaitosi mukaan, kuitenkin aina Rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Tarvittaessa maksamme myös työkalukorvauksia ja TES:in mukaiset matkakorvaukset kuuluvat tietty palkkasi päälle.

Muistathan, että työllistymisen edellytyksenä on liivin taskusta löytyvä, ja voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ole rohkeasti yhteydessä! 

Laita hakemusta pikaisesti tulemaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Puhelimeen täällä päässä vastaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, raksa, vuokratyö, rakennusala, Tampere

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla pian 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat varusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus