fbpx

Runkovaiheen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.9.2021

Etsimme kokenutta, itsenäiseen työhön kykenevää rakennusalan tekijää asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle!

Työmaalla pääset työskentelemaan runkovaiheeseen mm. peruskurahommia, muottitöitä sekä raudoituksia. Hyvälle tekijälle mahdollisesti töitä koko runkovaiheen ajaksi. Tämän jälkeen voit siirtyä työskentelemään toisen asiakkaamme työmaalle. Työaika normaalisti ma-pe klo 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TESiin pohjautuen, kuitenkin tekijän ammattitaitoon perustuen. Maksamme myös TES mukaiset matkakorvaukset palkkasi päälle.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: kirvesmies, rakennusmies, runkovaihe, Ylöjärvi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.