Röntgenhoitajia Kymenlaaksoon

Kokoaikainen

Kotka, Kouvola

Haku päättyy 6.2.2022

Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista työtä Kymenlaaksosta? Haluaisitko työskennellä eturintamassa laadukkaan hoidon ja hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi? Etsimme nyt röntgenhoitajia vakituisiin työsuhteisiin asiakkaallemme HUSille Kotkaan ja Kouvolaan. Kotkassa tehtävät sijoittuvat HUS Diagnostiikan Kymenlaakson keskussairaalan röntgenyksikköön ja Kouvolassa Pohjois-Kymen sairaalan röntgenyksikköön sekä 2022 valmistuvaan Kouvolan Ratamokeskukseen. 

Työn kuvaus:

Tehtävässä työskentelet eri ikäisten potilaiden parissa, lisäksi osallistut päivittäisen toiminnan suunnitteluun ja organisointiin. Työ on kolmivuorotyötä päivystävässä sairaalassa. Tehtäviisi voi kuulua tavanomaisten perusröntgentutkimusten lisäksi tietokonetomografiatutkimuksia (myös KKTT), magneettikuvauksia, mammografioita, angiografia-, varjoaine- ja ultraäänitutkimuksia sekä eri modaliteeteilla tehtäviä toimenpiteitä.

Edellytämme:

Sinun tulee olla laillistettu röntgenhoitaja. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Asiakas- ja potilastiloissa työskentelevällä tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, rokotesuoja koronavirusta vastaan sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevällä terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, halua kehittää omaa työtä, asiakaspalvelutaitoa sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Asiakaslähtöisyys, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ovat edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle.

Tarjoamme: 

HUS tarjoaa monipuolisen työympäristön päivystävän sairaalan innostavassa työyhteisössä. HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana HUS pystyy tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä. Työntekijöilleen HUS tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa sekä monia muita etuja.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8 %. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota. Työntekijä tulee työllistymään suoraan HUSin palkkalistoille.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.