fbpx

Robottisärmääjä OLP-Tuotanto Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 19.9.2021

Oletko kokenut särmääjä? Nautitko itsenäisestä ja monipuolisesta työnkuvasta? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tarjoaa monipuoliset kehittymismahdollisuudet?

Etsimme nyt asiakkaallemme OLP-Tuotanto Oy:lle osaavaa robottisärmääjää Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla yli 40 vuotta toiminut metallituotteita valmistava yritys. Tällä hetkellä heillä on noin 350 asiakasta ja vuonna 2020 heidän liikevaihtonsa oli noin 5 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä OLP-Tuotannolla työskentelee yhteensä 40 metallituotteiden valmistuksen ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät pääasiassa särmäystä 4-8 akselisilla Amada-särmäyskoneilla. Työnkuvasi on itsenäistä särmäystuotteiden valmistusta; särmäysrobotin ohjaamista sekä valvontaa. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu tarpeen mukaan myös muita ohutlevytöitä kuten PEM-koneen käyttöä ja pistehitsausta. Sinulla on korkeat laatuvaatimukset tuotteille, ja työskentelet tehokkaasti varmistaen tuotteiden toimitusvarmuuden.

Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30, mutta toivomme sinulta valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Arvostamme

  • Työkokemusta särmäyksestä 
  • Kokemusta robottien ohjelmoinnista 
  • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa
  • Tarkkaa työotetta sekä motivaatiota kehittyä työssäsi
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. OLP-Tuotanto Oy tarjoaa sinulle myös modernit työtilat, joissa panostetaan esimerkillisesti työturvallisuuteen. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet.

Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen OLP-Tuotanto Oy toivoo sinun jatkavan työskentelyä suoraan heidän kirjoillaan. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: särmääjä, robottisärmääjä, ohutlevytyö, hitsaaja

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.