Robottihitsaaja

Kokoaikainen

Raisio

Haku päättyy 31.7.2024

Etsimme asiakkaallemme Raisioon robottihitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu hitsausrobotilla hitsaamista sekä ohjelmointia. Saat työhön perehdytyksen, jonka jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työtä tehdään yrityksen omien tuotteiden parissa, suurella ammattiylpeydellä. Etsimämme tekijä on jo vuosia kokemusta kerryttänyt ammattitaitoinen hitsaaja tai henkilö, joka ei ole vielä kartuttanut vuosien kokemusta, mutta hänellä on kuitenkin hiukan jo kokemusta robottihitsauksesta ja asenne on kohdallaan. Toivomme hakijalta piirrustustenlukutaitoa, pienelläkin osaamisella pääset alkuun. Etsimme tehtävään motivoitunutta, sitoutunutta ja luotettavaa työntekijää. Voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Palkkaus määräytyy aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä. 

Kyseessä on rekrytointi suoraan asiakkaamme työntekijäksi ja hakuprosessi toteutetaan WorkPowerin kanssa.

Tarjoamme työtä mukavassa ja kuuntelevassa työyhteisössä, missä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Kerromme asiakasyrityksestä lisää haastattelun merkeissä. 

Hakuprosessi

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Yhteystiedot:
HR-konsultti Saara Kolkka 
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: hitsaus, robottihitsaus, Raisio

Ilmoitusnumero: 106003949

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus