Robottihitsaaja

Kokoaikainen

Äänekoski

Haku päättyy 31.1.2023

Etsimme asiakkaallemme Hirvaskankaalle robottihitsaajaa. 

Työn kuvaus:

Tarjoamme haasteellista työtä, jossa työntekijän työpanosta arvostetaan. Alkuun saat hyvän perehdytyksen. Työ on kokoaikatyötä ja työnkuvaan kuuluu hitsausrobotilla hitsaamista sekä ohjelmointia. Työtä tehdään yrityksen omien tuotteiden parissa, suurella ammattiylpeydellä. Pitkä kokemus ja loistava ammattitaito luo pohjan laadukkaille kansainvälisille tuotteille. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus päästä asiakasyrityksen kirjoille vuokratyösuhteen päätyttyä.

Työn edellytykset:

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen hitsaaja tai henkilö joka haluaa hitsata ja kehittyä työssään. Työssä vaaditaan piirrustustenlukutaitoa, pienelläkin osaamisella pääset alkuun. Etsimme tehtävään motivoitunutta, sitoutunutta ja luotettavaa työntekijää. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tässä tehtävässä edellytyksenä. Voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme?

Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla ja tilauskanta on tällä hetkellä hyvä ja töitä on paljon. Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työtä mukavassa ja kuuntelevassa työyhteisössä, missä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, laita hakemus mahdollisimman pian. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja. 

Lisätietoja tehtävistä:

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma,

0406886545

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!