Robottihitsaaja

Kokoaikainen

Alavus, Ilmajoki, Karstula, Seinäjoki, Ähtäri

Haku päättyy 2.6.2024

Etsimme robottihitsaajaa Etelä-Pohjanmaan alueelle!

Työnkuva

Tarkempi työnkuva määräytyy henkilön osaamisen ja kiinnostuksen perusteella, joten kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja toiveistasi, jotta pääset vaikuttamaan tulevaan työnkuvaasi ja pystymme löytämään juuri sinulle sopivaa työtä! Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi hitsausrobotin ohjelmointia ja käyttöä, hitsauksen laadunvalvontaa sekä vianmääritystä ja huoltoa.

Työn edellytykset

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen hitsaaja tai henkilö joka haluaa hitsata ja kehittyä työssään. Työssä katsotaan eduksi piirrustustenlukutaito sekä ohjelmointiosaaminen, mutta pienelläkin osaamisella pääset alkuun. Etsimme tehtävään motivoitunutta, sitoutunutta ja luotettavaa työntekijää. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tässä tehtävässä edellytyksenä. Voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. 

Tarjoamme

WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on työtilanteesta riippuen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille vuokratyösuhteen päätyttyä. 

Hakuprosessi

Mikäli olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kehittämään osaamistasi, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Ilmoitusnumero: 101973117

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus