fbpx

Robottihitsaaja

Kokoaikainen

Ähtäri

Haku päättyy 28.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Ähtäriin robottihitsaajaa

Työn kuvaus:

Tarjoamme haasteellista työtä, jossa työntekijän työpanosta arvostetaan. Työ on kokoaikatyötä ja työnkuvaan kuuluu hitsausrobotilla hitsaamista sekä ohjelmointia. Työtä tehdään yrityksen omien maansiirtotuotteiden parissa, suurella ammattiylpeydellä. Pitkä kokemus ja loistava ammattitaito luo pohjan laadukkaille kansainvälisille tuotteille. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus päästä asiakasyrityksen kirjoille vuokratyösuhteen päätyttyä.

Työn edellytykset:

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen hitsaaja. Työssä edellytetään piirrustustenlukutaitoa sekä ohjelmointiosaamista. Etsimme tehtävään motivoitunutta, sitoutunutta ja luotettavaa työntekijää. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tässä tehtävässä edellytyksenä. Voimassa olevat työturvallisuuskortti ja tulityökortti katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme?

Yritys toimii kansainvälisillä markkinoilla ja tilauskanta on tällä hetkellä hyvä ja töitä on paljon. Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työtä mukavassa ja kuuntelevassa työyhteisössä, missä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, laita hakemus mahdollisimman pian. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja. 

Lisätietoja tehtävistä:

HR-konsultti Elina Forssell,

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.