fbpx

Remonttityöntekijä vaihtuviin kohteisiin

Kokoaikainen

Kangasala, Nokia, Tampere

Haku päättyy 29.9.2021

Sujuuko lattia-asennukset ja listoitukset leikiten, ja tykkäät tehdä sisä- ja viimeistelyvaiheen töitä? Jatka lukemista!

Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää ja laadukkaan työnjäljen omaavaa remonttityöntekijää vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Työtehtäviin kuuluu otsikossa mainittujen tehtävien lisäksi mm. erilaiset fiksaustyöt, kalustaminen, tasoitukset jne. Kohteet sijaitsevat pääosin Tampereen ja sen naapurikuntien alueilla, ja vaihtuu aina töiden valmistuttua. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Työaika ma-pe klo. 7-15.30. 

Työ alkaa sovitusti syyskuun aikana, ja palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen.

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Älä aikaile, vaan lähetä hakemuksesi joko alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, remonttimies, remonttityö, vuokratyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.