Remonttityöntekijä

Kokoaikainen

Haku päättyy 19.12.2022

Huomio rakennusalan osaajat! Etsimme asiakasyrityksillemme motivoituneita ja toimeen tarttuvia remonttityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, hyvän asenteen omaava työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä tulee toimeen muiden kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia remonttitöitä. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi kokemus rakennusalan töistä ovat eduksi. Kuitenkin arvostamme myös kokemuksen kautta kerrytettyä osaamista. Hakemaltamme henkilöltä löytyy kokemusta työmaiden avaamisesta ja sulkemisesta sekä mm. sähköjen vetämisestä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on myös plussaa!

Tarjoamme sinulle:
WorkPowerilla on Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä asiakkaina, joihin saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua, sekä vahvistat samalla osaamistasi ja työkokemustasi työmailla. Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mielekkään työnkuvan. Meiltä saat myös laadukkaat työvarusteet, jossa työskentelee mielellään. Lisäksi saat työssä menestymisesi tueksi meidän iloisen HR-tiimimme tuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Kuulostaako hyvältä? Jätä hakemus jo tänään! 

Lisätietoa tarvittaessa:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyöntekijä, remonttityöntekijä, yleismies, sekatyöntekijä, rakennusala, saneeraus, rakennustyö, remonttityö, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!