Remonttityöntekijä Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.2.2023

Hei sinä oman elämäsi Puuha Pete – etsimme asiakasyrityksellemme remonttityöntekijää!

Työtehtäviisi tulee kuulumaan pääsääntöisesti keittiökalusteiden kasaus ja asennus Pirkanmaan alueella. Asiakkaamme hoitaa  monipuolisesti keittiöasennukset yksittäisistä kalusteista aina suurempienkin tilojen kokonaisuuksiin.  

Etsimämme tekijä on pitkäjänteinen ja erityisen tarkka työssään. Työkalujen tulisi pysyä näppärästi käsissä ja asiakkaamme odottaakin aikaisempaa kokemusta kalusteasennuksista. Aluksi työskentely tapahtuu parin kanssa, ja tulevaisuudessa on mahdollista, että tulet työskentelemään asennuksilla myös itsenäisesti. Työkohteet ovat vaihtelevasti joko yksityis- tai yritysasiakkaita, joten tekijän tuleekin olla sosiaalinen tyyppi, joka pärjää vaivatta myös kuluttaja-asiakkaiden kanssa

Työaika on mukavasti arkisin klo 7–15.30 välillä ja kohteet tulevat olemaan ympäri Pirkanmaata, joten oman auton käyttömahdollisuus täytyy olla. Töiden aloitus tapahtuu mahdollisimman pikaisesti, ja palkkaa maksamme aina Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, kokemuksesi tietty huomioon ottaen. Vaikka kyseessä onkin asentajan työ, huomioithan kuitenkin, että voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti tulee löytyä taskusta ennen töiden aloitusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä, joten laita nopeasti hakemusta! Lisätietoja tehtävästä antaa: 

HR-Koordinaattori Katri Mäkinen, p. 040 832 4363

Miksi WorkPower? 

WorkPower tarjoaa työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme lähes 300 rakennusalan tekijää ympäri Pirkanmaata. Työsuhteesi ajalle saat laadukkaat työvarusteet sekä osaavan HR-tiimimme tuen.

avainsanat: Tampere, Pirkanmaa, remonttityöntekijä, kalusteasentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!