RekryKoulutus Telineasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Vantaa

Haku päättyy 2.2.2022

Vielä muutama paikka jäljellä! Hae jo tänään ja varmistat paikkasi koulutuksessa ja uusissa vakkaritöissä! 

Miltä kuulostaisi uusi ammatti ja vakkarihommat, hyvällä liksalla? Jos fyysinen työ kiinnostaa, mutta osaaminen puuttuu, meiltä saat helposti työkalut ja opit töitä varten. Pääset nopeasti kiinni vakihommiin alalle, jonka osaajille löytyy kysyntää! 

Katso esittelymme ja lue lisää rekrykoulutuksestamme telineasentajaksi: 

LISÄTIETOJA

Tarjolla olisi mahdollisuus tulla valituksi 14 opiskelijan porukkaan. WorkPower & TTS Työtehoseura kouluttavat yhdessä TE-palveluiden kanssa sinusta telineasentajan. Sinulta ei tarvitse löytyä aikaisempaa alan kokemusta, sillä tämän koulutusohjelman tarkoitus on tarjota sinulle uusi ura.

Suurin osa työpaikoista sijaitsee Uudellamaalla, mutta halutessaan osalla opiskelijoista on mahdollisuus työllistyä Pirkanmaalle tai Kanta-Hämeeseen. Ilmoita hakemuksessa, millä alueella työskentelisit mieluiten. Uudenmaan ulkopuolelta tuleville WorkPower järjestään tarvittaessa ilmaisen majoituksen 5 viikon lähiopiskelujakson ajaksi Uudeltamaalta.

 • Rekrykoulutuksen tavoitteena on pitkä työsuhde ohjelman jälkeen. Koulutus on osallistujille maksuton.
 • Koulutus toteutetaan rekrykoulutuksena, jonka pituus on 75 päivää. Koulutus tapahtuu monimuotokoulutuksena, johon kuuluu teoriaopiskelua, telineiden asennusharjoituksia ja työssäoppimista rakennustyömailla ammattilaisten johdolla.

Koulutuksen sisältö

 • Telinetöitä koskeva lainsäädäntö ja muut määräykset
 • Työturvallisuus telinetöissä
 • Telineen käyttötarkoitukset
 • Telinesuunnitelmat
 • Kuormitukset
 • Telinetyypit
 • Suojakaiteet, nousutiet ja putoamisen estäminen
 • Telineen pystytys
 • Nostot & sääsuojaukset
 • Telineille tehtävät tarkastukset & telineen purku

Koulutukseen kuuluu

 • Tulityökortti
 • Työturvallisuuskortti
 • Ensiapukoulutus

Jäikö jokin asia mietityttämään? Soita rohkeasti Joonalle asian tiimoilta!  

WorkPower: Joona Jokinen, 040 8651 333

Koulutukseen hakeutuminen

HUOM! Hakemus tulee lähettää TE-palveluille.:

1. Lähetä sähköinen hakemus TE-palveluihin täältä: RekryKoulutus Telineasentaja. Tai laita paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun (koulutuksen numero 702379).

Alta löydät ohjeet TE-palveluiden hakemuksen täyttämiseen:

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi -> Oma asiointi -> koulutushakemus. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse KOULUTUSNEUVONTA p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Koulutukseen voivat hakeutua työttömät tai työttömyysuhan alaiset TE-toimiston ja kuntakokeiluijen asiakkaat, jotka soveltuvat alalle ja joilla on peruskoulun tai vastaava oppimäärä sekä ajokortti. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, kielitaitovaatimus on B1.1.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan valintaprosessiin ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksesi ilman pätevää syytä, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 12 §).

Jätä TE-palveluiden hakemuksen lisäksi yhteystietosi nopeasti WorkPowerille tästä —-> Pikahaku!!

Haku päättyy: 2.2.2022

Lisätietoja koulutuksesta:

WorkPower:                               Joona Jokinen, 040 8651 333, joona.jokinen@workpower.fi

Opintosihteeri:                           Mia Tokkari, 044 7143 722, mia.tokkari@tts.fi

Vastaava kouluttaja:                   Toni Honkanen, 044 481 1209, toni.honkanen@tts.fi

 

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.