Raudoittajia Uudenmaan alueelle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 27.5.2024

Raudoittajia Uudenmaan alueelle

Etsimme nyt ammattitaitoisia raudoittajia Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueelle. Jos etsit uusia raudoitushaasteita, laita hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle:

Tämä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään raudoittajan tehtävissä eri asiakasyrityksissä. Lisäksi tarjoamme:

  • Työehtosopimuksen mukaisen palkan alkaen 14,46 €/h
  • Työhön soveltuvat työvarusteet
  • Aurinkoisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimme tekijää, jolta löytyy ammattitaitoa muottien ja anturoiden tekemisestä, raudoituksesta sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Edellytämme hakijoilta raudoituspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Haemme tekijää, joka on ammattitaitoinen, eikä tingi työn laadusta.

Hakuprosessi:

Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmista työkohteistasi ja työtehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä:
Leena Silvenius, HR-harjoittelija
leena.silvenius@workpower.fi

 

 

Ilmoitusnumero: 102559326

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus