Raudoittaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 9.10.2022

Hei! Etsimme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille rautaisella ammattitaidolla varustettuja kokeneita raudoittajia. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti!

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme henkilöitä, joilla löytyy monipuolista ammattitaitoa raudoituksesta, muottien ja anturoiden tekemisestä, sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Edellytämme hakijoilta rakennuspiirrustusten ja raudoituspiirrustusten vankkaa lukutaitoa, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Toivomme myös hakijoilta oma-aloitteisuutta ja huolellista työotetta, sekä kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti. Tehtävään valitaan henkilöitä, jotka ovat työtäpelkäämättömiä alan ammattilaisia ja tinkimättömiä työnsä laadun suhteen.

Tarjoamme sinulle:
Me WorkPowerilla tarjoamme mukavan ja ammatitaitoisen työtiimin asiakasyrityksen parissa, osaavan HR-tiimin tuen, sekä luotettavan työnantajan. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajalle. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvailethan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiempia työkohteitasi ja työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

André Bärlund HR Trainee
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: Raudoittaja, muotin purku, rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.