Raudoittaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 6.2.2022

Hei! Etsimme asiakasyrityksellemme Uudellamaalla sijaitseviin työkohteisiin innostunutta ja ammattitaitoista raudoittajaa. Jos se olet sinä, haet tehtävää nyt!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta monipuolista ammattitaitoa raudoituksesta sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Etsimämme hakija on oma-aloitteinen ja huolellinen työtäpelkäämätön tekijä, joka kykenee työskentelemään sekä tiimissä että itsenäisesti. Toivomme hakijalta löytyvän kokemusta raudoituspiirrustusten luvusta. Tehtävään valittu henkilö on alan ammattilainen, joka on tinkimätön työnsä laadun suhteen. Oman auton käyttömahdollisuus tehtävässä on eduksi sillä työmaat sijaitsevat laajasti Uudenmaan alueella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan ja ammatitaitoisen työtiimin asiakasyrityksen parissa sekä mukavan ja auttavaisen HR-tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvailethan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiempia työkohteitasi ja työtehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Teemu Rantanen, HR-konsultti
teemu.rantanen@workpower.fi
0405441110 (ark. 10-16)

Avainsanat: raudoittaja, rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.