Raudoittaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.10.2021

Hei! Etsimme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin innostunutta ja ammattitaitoista raudoittajaa. Jos se olet sinä, haet tehtävää nyt!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta monipuolista ammattitaitoa raudoituksesta sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Etsimämme hakija on oma-aloitteinen ja huolellinen työtäpelkäämätön tekijä, joka kykenee työskentelemään sekä tiimissä että itsenäisesti. Tehtävään valittu henkilö on alan ammattilainen, joka on tinkimätön työnsä laadun suhteen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mukavan ja ammatitaitoisen työtiimin asiakasyrityksen parissa sekä mukavan ja auttavaisen HR-tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvailethan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiempia työkohteitasi ja työtehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: raudoittaja, rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.