Raudoittaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.6.2022

Vaihtuvat työmaakohteet Pirkanmaalla kutsuvat raudoittajaa

Työtehtäviin kuuluu mm. raudoitteiden teko, raudoitusten asennus sekä muut raudoitukseen liittyvät työtehtävät. Ammattimies tietääkin jo viimeistään tässä kohtaa, minkälaista työtä raudoitus pitää sisällään. Tämä kohde sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Kohteet ovat kuitenkin usein vaihtuvia, mutta aina sovitun työn valmistuessa työntekijä saa mahdollisuuden siirtyä seuraavaan kohteeseen ja näin ollen pitkittää työsuhdetta. Työsuhteen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työn aloitus mahdollisesti lyhyelläkin aikataululla. Työaika normaalisti ma-pe klo 7-15.30. Palkan maksamme kokemuksesi ja rakennusalan TES:n mukaan, matkakorvauksineen.

Me WorkPowerilla välitämme työntekijöistämme, joka näkyy mm. tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina sekä tarkkana palkanmaksuna. Toimistolla sinua palvelee nuorekas, mutta tehokas HR tehotiimi.

Laita hakemusta pian tulemaan!

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 677 9544

avainsanat: raudoittaja, raudoitus, raksa, rakennus, kesätyö, työpaikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.