Raudoittaja

Kokoaikainen

Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Nokia, Kangasala

Haku päättyy 17.3.2024

Raudoittajalle töitä tarjolla Tampereen ja lähialueiden työmailla keväällä 2024!

Etsimme nyt ammattitaitoista raudoittajaa asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle ja sen lähialueille. Työtä tehdään uudiskerrostalotyömailla ja kohteet voivat hyvin todennäköisesti vaihdella. 

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta raudoituksista useamman vuoden ajalta sekä hyvää kuvien lukutaitoa. Olethan lisäksi aikaansaava ja oma-aloitteinen tekijä, jolla ei mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa. Omat työkalut toivottavia, mutta ei välttämättömyys.

Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa, työturvallisuuskeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi kohteiden vaihtuvuuden vuoksi.

Aloitus joustavasti maalis-huhtikuun 2024 aikana. Palkkaa maksamme kokeneelle raudoittajalle rakennusalan TES mukaan 17,32€/h-22,00€/h + TES mukaiset lisät. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30.

Jätä hakemuksesi verkkosivujemme kautta ja kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Hakemusten läpikäynnin aloitamme jo hakuaikana.

Avainsanat: rakentaminen, raudoittaja, raksa, Tampere, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 94603312

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus