Raudoittaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.10.2021

Oletko käsiltäsi työmaiden kapteenikoukku? Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista raudoittajaa uudiskohteeseen Tampereelle.

Raudoittajan työ on fyysistä puuhaa ja kuvienlukutaito on tässä työssä hyvä olla kunnossa. Tässä pestissä työtehtäviisi kuuluu laaja-alaiset raudoitustyöt, joten aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla raudoituksen mestari, sillä hyvällä perehdytyksellä pääsee kiinni työhön kuin työhön. Laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia pääset tarvittaessa katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Me WorkPowerilla halutaan tarjota sulle luotettava työnantaja, varma palkanmaksu ja sujuva työsuhde. WorkPower on toiminut alalla jo liki 20 vuotta, joten jos kaipaat työsuhteeltasi kyseisiä asioita, liity meidän tekevään joukkoomme. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja myös palkan maksamme kokemuksesi mukaisesti. Työkohteet ovat vaihtuvia, joten monipuolisilta ja kehittäviltä työkohteilta et tule välttymään.

Raudoituskoukku siis käteen ja menoksi! Laita hakemus jo tänään ja jutellaan lisää videohaastattelussa. Yhteystiedot: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, raudoittaja, rakennusala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.