Raudoittaja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Espoo

Haku päättyy 13.12.2023

Raudoittajaksi pääkaupunkiseudulle! 

Etsimme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille rautaisella ammattitaidolla varustettuja raudoittajia. Etsitkö uusia raudoitushaasteita? Laita hakemusta tulemaan! 

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme tekijää, jolta löytyy ammattitaitoa muottien ja anturoiden tekemisestä, raudoituksesta sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Edellytämme hakijoilta raudoituspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tehtävään valitaan henkilöitä, jotka ovat työtäpelkäämättömiä alan ammattilaisia ja tinkimättömiä työnsä laadun suhteen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin asiakasyrityksen parissa sekä WorkPowerin välittävän HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi tarjoamme työvaatteet, jossa hommat sujuvat.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmista työkohteistasi ja työtehtävistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: Raudoittaja, rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Ilmoitusnumero: 88505212

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus