Raudoittaja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 26.7.2024

Raudoittajaksi ja rakennustyöntekijäksi työmaille! 

Etsimme asiakasyrityksillemme Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella sijaitseville työmaille rautaisia rakennusalan tekijöitä raudoitus ja rakennustöihin. Jos olet siis jo päässyt kerryttämään raudoituskokemusta, laita hakemusta tulemaan! 

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme tekijää, jolta löytyy aiempaa työkokemusta muottien ja anturoiden tekemisestä, raudoituksesta sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Edellytämme hakijoilta rakennuspiirrustusten ja raudoituspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hakijalta toivomme joustavuutta työn suhteen, sillä asiakkaat saattavat tarvita hyviä tekijöitä nopeallakin aikataululla. Töiden kesto ja tehtävät vaihtelee asiakkaidemme tilausten ja työmaiden mukaisesti. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mukavan ja välittävän HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvarusteet. Palkkaa maksamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti, aiempi kokemuksesi huomioiden. 

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Kerro hakemuksessasi aiemmista työkohteistasi ja työtehtävistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kauttamme on mahdollista työllistyä monipuolisesti rakennusalan tehtäviin työkokemuksesi mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa (arkisin klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-Konsultti

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: Raudoittaja, rakennusala, rakennustyöntekijä, Keski-Suomi, Jyväskylä

Ilmoitusnumero: 109625616

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus