Raudoittaja hallityömaalle, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 20.2.2022

Etsinnässä raudoittajia asiakasyrityksemme hallityömaalle! 

Etsimme asiakkaallemme raudoittajia hallityömaalle Tampereelle. Työtehtäviin kuuluu mm. raudan leikkuuta ja vääntöä, raudoitusten hitsaukset sekä muita raudoitukseen liittyviä töitä. Hitsaustekniikoista Mig hitsaustaito katsotaan eduksi. Työ on sisällä tehtävää hallityötä, joten pahemmilta pakkasilta tulet tässä työssä säästymään. Sinun ei tarvitse olla raudoituksen valmis ammattilainen, motivaatio työn tekoon on kaiken aa ja oo. Aikaisempi kokemus raudoituksesta on eduksi. Mainitsethan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja mahdollisesta hitsaustaidostasi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn edellytys.

Työaika jakautuu kahteen vuoroon: aamuvuoro 06.00 – 14.30 ja iltavuoro. Mikäli koet olevasi aikaisten aamujen ystävä, sinun on mahdollista tehdä myös pelkästään aamuvuoroa. Työn arvioitu kesto 2-3 kuukautta ja mahdollisesti myös pidempään. Kyseisen hallityömaan valmistuessa työntekijä saa mahdollisuuden siirtyä seuraavaan kohteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Palkan maksamme kokemuksesi ja rakennusalan TES:n mukaan, matkakorvauksineen. 

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Työt on mahdollista aloittaa vaikka heti, joten älä aikaile! 

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, raudoittaja, raudoitus, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.