fbpx

Ratkaisumyyjä Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 19.9.2021

Ratkaisumyyjä, Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy hakee (toiminnan laajentuessa) ratkaisumyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle.

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy tuo maahan laadukkaita saksalaisia Elector-tuoteperheen kokonaisvaltaisia vedenkäsittelyratkaisuja ja -laitteita. Ratkaisuilla parannetaan teollisuuden ja kiinteistöjen vesikiertoisten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien toimivuutta ja pidennetään niiden elinkaarta. Toisena tuotealueena markkinoimme ja myymme kuluttajille pora- ja rengaskaivojen vesianalyysejä sekä suodattimia. Yrityksemme toiminta-alueena on koko Suomi. Lisätietoja: www.pirkanmaanvedenkasittely.fi

RATKAISUMYYJÄ
Ratkaisumyyjänä työskentelet itsenäisesti ja myynti-insinöörin työparina. Ensisijainen tavoitteesi on Elector-vedenkäsittelyratkaisuiden markkinointi ja myynti teollisuus- ja kiinteistöasiakkaille. Toimialueesi kattaa koko Suomen, mutta vastaat erityisesti Keski- ja Itä-Suomen alueista. Saat hoidettavaksi vanhoja asiakkaita sekä pääset kontaktoimaan myös uusia asiakkuuksia. Osallistut lisäksi pora- ja rengaskaivojen vesianalyysien ja suodattimien kuluttajamyyntiin sekä edustat yritystä alan messuilla yhdessä teknisen asiantuntijan kanssa.

Tehtävän hoito edellyttää
kaupallista peruskoulutusta tai kokemusta vastaavasta tehtävästä
kiinnostusta teknisiä laitteita ja ratkaisuita kohtaan
tuloksentekokykyä, pitkäjänteisyyttä ja määrätietoisuutta
kykyä itsenäiseen työntekoon omien asiakkaiden parissa
hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa sekä esiintymistaitoa asiakaspalvelutilanteissa
tyydyttävää englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa
microsoft Office -ohjelmien (Word, Excel, PowerPoint, Teams ja Outlook) osaamista. Slack ja HubSpot -ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi
– omaa autoa ja valmiutta matkustaa noin neljänä-viitenä päivänä kuukaudessa

Tarjoamme
Mielenkiintoisen, itsenäisen ja joustavan työtehtävän kehittyvällä tuotealueella vedenkäsittelylaitteiden ja kokonaisvaltaisten vedenkäsittelyratkaisuiden parissa. Koulutuksen laitteisiin, ratkaisuihin ja myyntimalliin alan pitkäaikaiselta ammattilaiselta. Pitkäjänteinen ja onnistunut myyntityö tarjoaa hyvät ansaintamahdollisuudet. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksin päässä Tampereen Lielahdessa, jossa on hyvin pysäköintitilaa myös omalle autolle.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteessa www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi. tai p. 040 516 9393 arkisin klo 12-14 ajalla.

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.