Ratkaisumyyjä Finnlift Oy:lle

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 4.7.2022

Oletko energinen ja tuloshakuinen myynnin ammattilainen? Jos vastauksesi on kyllä – tämä tehtävä saattaa olla juuri sinua varten! Haemme asiakkaallemme Finnlift Oy:lle ratkaisumyyjää vakituiseen työsuhteeseen!

Nosto- ja siirtolaitteiden maahantuontiin erikoistunut Finnlift Materiaalinkäsittely Oy kuuluu kansainväliseen Sunnex konserniin, joka palvelee asiakkaitaan asiantuntemuksella sekä tarjoaa laadukkaita nosto- ja siirtolaitteita asiakkaiden eri tarpeisiin.  Yrityksen markkinaosuus on merkittävä sekä toiminta vakaata jo yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksen laaja tuotevalikoima sekä ergonomiset ja kilpailukykyiset tuotteet tunnetaan hyvin asiakaskunnassa.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:

Työnkuva pitää sisällään uusasiakashankinnan, myynnin ja ratkaisujen esittämisen asiakkaiden nosto- ja siirtolaitetarpeisiin yrityksen markkinoiden laajimmasta tuotevalikoimasta. Yrityksen asiakkaat edustavat lähes koko teollisuutta ympäri Suomen. Työnkuva käsittää koko myyntiprosessin sisältäen asiakaskäynnit, tarvekartoitukset asiakkaan luona, tarjouslaskennan ja tarjouksien tekemisen sekä tuote- ja ratkaisumyynnin ja kaupan päättämisen. Työtä tehdään yhteistyössä kansainvälisten laite- ja konetoimittajien kanssa.

Toivomme sinulta:

 • Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä tulosorientoitunut
 • Asetat itsellesi tavoitteita, pyrit ratkaisemaan asiakkaiden tarpeet ja nautit haasteista
 • Sinulla on kokemusta teollisuusmyynnistä, tekninen osaaminen on eduksi
 • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta olet myös tiimipelaaja, sillä yrityksessä puhalletaan yhteen hiileen
 • Työsi sisältää kotimaanmatkoja, joten oma auto katsotaan eduksi
 • Työn suorittaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Viihtyisän ja joustavan työympäristön, jossa toimii ammattitaitoisia ja sitoutuneita työkavereita
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan työtehtävään
 • Kattavan perehdytyksen sekä nykyaikaisen tuote- ja myyntikoulutuksen
 • Kattavat työsuhde-edut mm. kulttuuri- ja liikuntaedut sekä laajan terveysvakuutuksen, joka sisältää myös vapaa-ajan vakuutuksen
 • Kannustavan palkitsemismallin

Voit tutustua yritykseen tarkemmin Finnliftin verkkosivuilla.

Hakuprosessi:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 välillä HR-konsultti Elina Hynninen: 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.