Raskaan kaluston asentaja VTA Tekniikka Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Kerava, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 12.12.2021

Oletko motivoitunut raskaan kaluston asentaja? Kiinnostaisiko monipuoliset asennustyöt viihtyisässä työympäristössä?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VTA Tekniikka Oy:lle raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

VTA Tekniikka on raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden asennus- ja huoltopalveluihin erikoistunut vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 ammattilaista Etelä-Suomen alueella. He huoltavat ja asentavat useiden kymmenien vuosien kokemuksella muun muassa Palfingerin, Thermo Kingin ja Telman laitteita. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden asennusten, huoltojen ja korjauksien parissa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat sähköiset ja hydrauliset asennukset sekä pienet hitsaustyöt. Katsommekin eduksi kokemuksen näistä tehtävistä sekä kiinnostuksen tekniikkaan ja huoltotöihin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7.00-15.30 ja klo 11.30-20.00. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Kokemusta raskaan kaluston asennuksista
  • Sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien tuntemusta
  • Hyvää kuvanlukutaitoa ja ongelmanratkaisukykyä
  • Vahvaa motivaatiota ja oppimishalua kehittyä alan ammattilaiseksi

Mitä tarjoamme?

VTA Tekniikka Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi raskaan kaluston asentajana monipuolissa asennus- ja huoltotehtävissä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi mielenkiintoisissa työtehtävissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Lisäksi vuoden lopussa on luvassa muutto uuteen osoitteeseen, jolloin pääset työskentelemään moderneihin ja viihtyisiin työtiloihin Vantaan Pakkalaan. VTA Tekniikka tarjoaa myös laajasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun ja kattavan työterveyshuollon.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: raskaan kaluston asentaja, raskas kalusto, asentaja, mekaaninen asentaja, korjaamo, mekaanikko,

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.