Raskaan kaluston asentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi

Haku päättyy 26.3.2023

Onko työ raskaan kaluston parissa intohimosi? Kiinnostaisiko monipuoliset asennustyöt uusissa moderneissa työtiloissa? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme raskaan kaluston asentajaa Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on raskaan kuljetuskaluston, kuormankäsittelylaitteiden sekä kuormatilan lämmönsäätelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä huoltoihin erikoitunut yritys. Yli 80 henkilöä työllistävä yritys toimii Vantaalla sekä Pirkkalassa, joista etsimme nyt työntekijää Vantaan toimipisteelle. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat raskaan kuljetuskaluston sekä nostureiden asennusten, huoltojen ja korjauksien parissa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat sähköiset ja hydrauliset asennukset. Katsommekin eduksi kokemuksen näistä tehtävistä sekä kiinnostuksen tekniikkaan ja huoltotöihin. Työsi voi sisältää oman kiinnostuksesi mukaan tehtäviä myös alusta- ja päällirakenteiden, nostolaitteiden sekä kylmälaitteiden parissa. Työaikasi on maanantaista perjantaihin aluksi päivävuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Kokemusta raskaan kaluston asennuksista
  • Sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien tuntemusta
  • Kuvanlukutaitoa ja ongelmanratkaisukykyä
  • Vahvaa motivaatiota ja oppimishalua kehittyä alan ammattilaiseksi

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa raskaan kaluston asentajan tehtävissä moderneissa toimitiloissa. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä, jossa pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, minkä jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Avainsanat: raskaan kaluston asentaja, raskas kalusto, asentaja, mekaaninen asentaja, korjaamo, mekaanikko,

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!