Raskaan kaluston asentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Kerava, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 21.8.2022

Onko työ raskaan kaluston parissa intohimosi? Kiinnostaisiko monipuoliset asennustyöt uusissa moderneissa työtiloissa?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme raskaan kaluston asentajaa Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on raskaan kuljetuskaluston, kuormankäsittelylaitteiden sekä kuormatilan lämmönsäätelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä huoltoihin erikoitunut yritys. Yli 80 henkilöä työllistävä yritys toimii Vantaalla sekä Pirkkalassa, joista etsimme nyt työntekijää Vantaan toimipisteelle. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat raskaan kuljetuskaluston asennusten, huoltojen ja korjauksien parissa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat sähköiset ja hydrauliset asennukset. Katsommekin eduksi kokemuksen näistä tehtävistä sekä kiinnostuksen tekniikkaan ja huoltotöihin. Työsi voi sisältää oman kiinnostuksesi mukaan tehtäviä myös alusta- ja päällirakenteiden, nostolaitteiden sekä kylmälaitteiden parissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 7.00-15.30 ja iltavuorossa klo 11.30-20.00. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Kokemusta raskaan kaluston asennuksista
  • Sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien tuntemusta
  • Hyvää kuvanlukutaitoa ja ongelmanratkaisukykyä
  • Vahvaa motivaatiota ja oppimishalua kehittyä alan ammattilaiseksi

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa raskaan kaluston asentajan tehtävissä moderneissa toimitiloissa. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä, jossa pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, minkä jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 

Avainsanat: raskaan kaluston asentaja, raskas kalusto, asentaja, mekaaninen asentaja, korjaamo, mekaanikko,

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.