fbpx

Raskaan kaluston asentaja

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 26.9.2021

Etsitkö uusia haasteita raskaan kaluston asennusten parista?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle raskaan kaluston asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden asennus- ja huoltopalveluihin. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 70 ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät monipuolisesti raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden asennuksia, huoltoja ja korjauksia. Työtehtäväsi sisältävät sähköisiä, hydraulisia ja mekaanisia työvaiheita, joten toivomme sinulta kokemusta näiltä osa-alueilta. Tarpeen ja osaamisesi mukaan, työhösi saattaa sisältyä myös esimerkiksi jarru- ja alustatöitä. Työaikasi on arkisin klo 7-15.30. Työsuhteessasi noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Kokemusta raskaan kaluston asennuksista
  • Sähkö-, hydrauliikka- ja paineilmajärjestelmien tuntemusta
  • Hyvää kuvanlukutaitoa ja ongelmanratkaisukykyä
  • Vahvaa motivaatiota ja oppimishalua kehittyä alan ammattilaiseksi
  • C-ajokorttia ja työturvakorttia 

Mitä tarjoamme?

Olemme työllistäneet yritykseen useampia henkilöitä, joilta olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että homma toimii ja työpaikan vaihto asiakasyritykseemme on ollut todella hyvä veto. Tarjoammekin sinulle monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan uutta esimerkiksi hydrauliikan ja pneumatiikan parissa.

Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen asiakasyritys toivoo sinun jatkavan työskentelyä suoraan heidän kirjoillaan. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme neljähenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää

Nelli Heikkinen, HR-koordinaattori
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.