Raskaan kaluston asentaja sähköosaamisella

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 14.7.2024

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa raskaan kaluston asentajaa Jyväskylässä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme!

Työnkuvaus

Raskaankaluston asentajana vastaat monipuolisesti ammattiliikenteen ajoneuvokaluston, kuten kuorma-autojen, perävaunujen ja työkoneiden huolloista ja korjauksista. Osaamisesi mukaan työtehtäviisi voi sisältyä myös raskaan kaluston sähköasennukset, huollot ja käyttöönottotarkastukset sekä kaikki näihin liittyvä sähkötöiden suorittaminen. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. 

Tarjoamme

Mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen monipuolisen tehtävänkuvan parissa. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi sekä mahdollisesti myös kouluttautumaan lisää. Työympäristö on ajanmukainen, siisti ja turvallinen. Palkkaus määräytyy aiemman työkokemuksesi sekä osaamisesi perusteella.

Hakuprosessi

Voisiko tämä olla juuri sinun tilaisuutesi hakeutua uusien työmahdollisuuksien pariin? Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi ja tämä työ voisi innostaa sinua, kuulemme sinusta ja osaamisestasi erittäin mielellämme lisää! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakasyrityksestä kerromme lisää työhaastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

Maiju Majamaa
HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, sähköosaaminen

Ilmoitusnumero: 105138351

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus