fbpx

Raskaan kaluston asentaja / korjaamotyöntekijä

Kokoaikainen

Kangasala

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme asiakkaallemme raskaan kaluston asentajaa / korjaamotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on paikkansa vakiinnuttanut toimija, jolle laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asioita.

Työnkuvaus
Päivittäinen työkuvasi koostuu pääasiassa erilaisten rakennuskoneiden, raskaan kaluston sekä nostolaitteiden huolto- ja korjaustöistä. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 40h/vko. Tehtävässä noudatetaan kaupan ja korjaamoalan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden pituisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen asiakkaamme tahtotilana on vakinaistaa tekijä talon omille kirjoille.

Ketä etsimme
Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta korjaamotöistä sekä hyvää konesähkön ja hydrauliikan tuntemusta. Hitsausosaaminen ja kuvanlukutaito ovat edellytyksiä tehtävän ansiokkaaseen hoitamiseen. Osallistut päivittäisiin työtehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa, sinulla tulee kuitenkin olla kyky suoriutua töistä itsenäisellä otteella. Toivomme, että omaat oma-aloitteisen työotteen ja aidon kiinnostuksen koneiden huolto- ja korjaustöitä kohtaan. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa sekä C-ajokortti katsotaan eduksi hakijalle.

Tarjoamme:
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan mielenkiintoisessa työympäristössä. Tässä työssä osaamisesi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja laadukkaat nykyaikaiset työvälineet. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa!
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tarkempia lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-trainee Camilla Lehto puh. 040 516 9393. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

 

Avainsanat: raskas kalusto, maanrakennus, konehuolto, kokopäivätyö, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.