Raskaan kaluston asentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.4.2024

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään raskaan kaluston asentajia.

Työnkuvaus:
Raskaan kaluston asentajana tehtäväsi pitää sisällään ammattiliikenteen ajoneuvokaluston, niin autojen, perävaunujen kuin työkoneiden huollot. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan. Osallistut päivittäisiin tehtäviin yhteistyössä työtiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. 

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi sekä mahdollisesti myös kouluttautumaan lisää. Työympäristö on ajanmukainen, siisti ja turvallinen. Palkkaus määräytyy osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Hakuprosessi:
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Olemme kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot hoituvat WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, vakituinen työ

Ilmoitusnumero: 99388534

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus