Raskaan kaluston asentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.7.2022

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään raskaan kaluston asentajia. Katso myös raskaan kaluston mekaanikon paikkamme, jonka haku löytyy täältä.

Työnkuvaus:
Raskaan kaluston asentajana tehtäväsi pitää sisällään ammattiliikenteen ajoneuvokaluston, niin autojen, perävaunujen kuin työkoneiden huollot. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan. Osallistut päivittäisiin tehtäviin yhteistyössä työtiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, klo 7-15 ja 14-22.

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi sekä mahdollisesti myös kouluttautumaan lisää. Työympäristö on ajanmukainen, siisti ja turvallinen. Palkkaus määräytyy osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Hakuprosessi:
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Olemme kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot hoituvat WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, vakituinen työ

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.