fbpx

Raskaan kaluston asentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 28.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään raskaan kaluston asentajia.

Työnkuvaus:
Raskaan kaluston asentajana tehtäväsi pitää sisällään ammattiliikenteen ajoneuvokaluston, niin autojen, perävaunujen kuin työkoneiden huollot. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan. Osallistut päivittäisiin tehtäviin yhteistyössä työtiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, klo 7-15 ja 14-22.

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi sekä mahdollisesti myös kouluttautumaan lisää. Työympäristö on ajanmukainen, siisti ja turvallinen. Palkkaus määräytyy osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Hakuprosessi:
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Olemme kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot hoituvat WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Avainsanat: ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, vakituinen työ

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.