Raskaan kaluston asentaja Cargotecille

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 19.12.2021

Oletko kokenut raskaan kaluston asentaja? Nautitko tiimityöskentelystä sekä monipuolisista työtehtävistä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tarjoaa monipuoliset kehittymismahdollisuudet?

Etsimme nyt asiakkaallemme Cargotecille osaavaa raskaan kaluston asentajaa Vuosaareen Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Cargotec on johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisujen toimittaja, jonka tavoite on olla älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtaja. Yhtiön liiketoiminta-alueet Kalmar, Hiab ja MacGregor tunnetaan johtavista lastin- ja kuormankäsittelyn ratkaisuistaan ympäri maailman. Cargotec toimii yli sadassa eri maassa, ja vuonna 2020 heidän liikevaihtonsa oli noin 3,3 miljardia euroa. Vuoden 2020 lopussa cargoteclaisia oli noin 11 500.

Työpäiväsi

Aloitat työpäiväsi viihtyisällä ja tilavalla huoltohallilla arkisin klo 6.00 kahvilla sekä työnjaolla. Työtehtäviisi kuuluvat raskaan kaluston asennukset ja korjaukset. Korjattavia koneita löytyy laidasta laitaan; esimerkiksi trukkeja, vetomestareita, kurottajia ja konttilukkeja. Työtehtävissäsi hyödynnät osaamistasi mekaniikasta ja hydrauliikasta sekä mahdollisesti myös sähköpuolelta (kaavioiden lukutaito). Työtiimisi muodostuu kahdeksasta asentajasta sekä työnjohdosta. 

Työhösi kuuluvat myös toisinaan huoltokäynnit asiakkaiden luona, joten liikkumishalukkuus ja hyvät asiakaspalvelutaidot katsotaan eduksesi. Työ on pääosin aamuvuoroa (klo 6-14), mutta joka kuudes viikko on iltavuoroa (klo 14-22). Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös yli- ja viikonlopputöihin.

Arvostamme

  • Kokemusta raskaan kaluston asennuksista
  • Mekaniikan, moottoritekniikan ja hydrauliikan ymmärrystä
  • Oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa
  • Tarkkaa työotetta sekä motivaatiota kehittyä työssäsi
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle

Cargotecillä saat pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi runsain mitoin mahdollisuuksia kehittyä ja edetä urallasi. Saat motivoivan ammattitaitoasi vastaavan palkan lisäksi vuosittaisen bonuksen ja laajan kansainvälisen organisaation tarjoamat muut työsuhde-edut. Lisäksi käytössä on reilu työaikajousto. Kaiken kaikkiaan Cargotecin nykyaikaisissa ja avarissa tiloissa on viihtyisä työskennellä, ja tukenasi on reilut esimiehet sekä kannustava tiimi.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: raskaan kaluston asentaja, raskas kalusto, asentaja, mekaaninen asentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.