Rappusiivooja Espooseen

Osa-aikainen

Espoo

Haku päättyy 10.12.2023

Etsitkö osa-aikaista, aktiivista ja itsenäistä työtä, jossa työpäivät kuluvat nopeasti? Meillä olisi sinulle työ tarjolla monipuolisella siivousalalla! Haemme nyt asiakasyrityksellemme B-ajokortillista rappusiivoojaa työskentelemään pääasiassa Espoon ja toisinaan mahdollisesti muiden pääkaupunkiseudun kuntien alueella. Työ alkaa sopimuksen mukaan joustavasti joko joulukuussa 2023 tai tammikuussa 2024.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu eri taloyhtiöiden rappujen siivoamista (imurointi, moppaus ym.) huolellisella, mutta ripeällä työotteella. Voit tehdä töitä joko kokoaikaisesti tai vastaavasti osa-aikaisesti. Työajat ovat kellonajoiltaan joustavat, ja kanssasi voidaan sopia sinulle parhaiten sopivat ajat rappujen siivoamiselle.

Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti, toisinaan mukana voi olla työpari. Kohteiden välillä liikutaan autolla, jonka vuoksi B-ajokortti on välttämätön. Työssä voi käyttää omaa autoa tai mahdollisesti asiakasyrityksemme autoa. Jos käytät omaa autoa, niin kohteiden välisistä siirtymistä maksetaan sinulle kilometrikorvaukset.

Toivomme:

Koska töitä tehdään toisinaan myös pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta yleisten tilojen siivoamisesta ja rappusiivouksesta. Myös reipas ja huolellinen työote ovat tärkeitä piirteitä, joita arvostamme hakijassa. 

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen ensin WorkPowerin kautta. Palkkaus tehtävästä asettuu aiemman kokemuksesi mukaan välille 11,24-13,00e/h.

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia rappuja on useita ympäri Espoota. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä päivät hujahtavat aktiivisen työn touhussa nopeasti, ja toisinaan saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia. Saat asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. Palkkaus sop. mukaan.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työsuhde on kuitenkin alkuun (ainakin 6kk ajan) WorkPowerin kautta. Työn aloitukseen kuulu hyvä perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun sinulla on jotain kysyttävää!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa. 

Lisätiedot arkisin sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@workpower.fi 

HUOM! Emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse! 

Ilmoitusnumero: 56648236

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus