Rappu- ja toimitilasiivooja Lohjalle

Osa-aikainen

Karkkila, Lohja, Vihti

Haku päättyy 21.4.2024

Etsitkö aktiivista, itsenäistä työtä, jossa työpäivät kuluvat nopeasti? Meillä olisi sinulle työ tarjolla monipuolisella siivousalalla! Haemme nyt asiakasyrityksellemme B-ajokortillista julkitila-/toimitila- ja rappusiivoojaa työskentelemään Lohjan ja toisinaan/sovitusti Lohjan lähiseutujen kuten Vihdin, Nummelan ja Karkkilan alueilla. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahd. pian!

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa erilaisten tilojen kuten toimistojen, ravintolan, liikuntatilojen ja taloyhtiöiden rappujen siivoamista huolellisella, mutta ripeällä työotteella. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti n. 15-37,5 tuntia viikossa. Työajat sijoittuvat 8-17 välille arkisin. Pyhät ja viikonloput ovat aina vapaita!

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa mattojen ja lattioiden imurointia, lattioiden ja rappujen pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC-, suihku- ja saunatilojen pesuja ja yleistä siistimistä.

Työtä tehdään toisinaan yksin, ja toisinaan pareittain. Kohteiden välillä liikutaan autolla, jonka vuoksi B-ajokortti on pakollinen. 

Toivomme:

Koska töitä tehdään toisinaan myös pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus yleisten tilojen siivoamisesta, rappusiivouksesta tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto!

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista rappuihin ja taloyhtiön tiloihin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä päivät hujahtavat aktiivisen työn touhussa nopeasti, ja osaan kohteista saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia. Saat asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. Palkkaus sop. mukaan.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työsuhde on kuitenkin alkuun WorkPowerin kautta. Työn aloitukseen kuulu hyvä perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun sinulla on jotain kysyttävää!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin jätä meille hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala 

miia.kulmala@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 49044140

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus