fbpx

Rappu- ja toimitilasiivooja Lohjalle

Kokoaikainen

Karkkila, Lohja, Vihti

Haku päättyy 19.9.2021

Etsitkö aktiivista, itsenäistä työtä, jossa työpäivät kuluvat nopeasti? Meillä olisi sinulle työ tarjolla monipuolisella siivousalalla! Haemme nyt asiakasyrityksellemme B-ajokortillista ja mieluiten autollista toimitila- ja rappusiivoojaa työskentelemään Lohjan ja toisinaan Lohjan lähiseutujen kuten Vihdin, Nummelan ja Karkkilan alueilla. Työ alkaa sopimuksen mukaan joustavasti.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa erilaisten tilojen kuten toimistojen, liikuntatilojen ja taloyhtiöiden rappujen siivoamista huolellisella, mutta ripeällä työotteella. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti tai täysituntisesti hakijan toiveen mukaan. Työaika on päivisin n. 5-8h ja työajat sijoittuvat 8-17 välille arkisin. Pyhät ja viikonloput ovat aina vapaita!

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa mattojen ja lattioiden imurointia, lattioiden ja rappujen pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC-, suihku- ja saunatilojen pesuja ja yleistä siistimistä.

Työtä tehdään toisinaan yksin, ja toisinaan pareittain. Kohteiden välillä liikutaan autolla, jonka vuoksi B-ajokortti on välttämätön. Työssä voi käyttää omaa autoa tai mahdollisesti asiakasyrityksemme autoa. Jos käytät omaa autoa, niin kohteiden välisistä siirtymistä maksetaan sinulle kilometrikorvaukset ja kaikki mahdolliset pysäköintikulut myöskin korvataan sinulle.

Toivomme:

Koska töitä tehdään toisinaan myös pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus yleisten tilojen siivoamisesta, rappusiivouksesta tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto!

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista rappuihin ja taloyhtiön tiloihin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä päivät hujahtavat aktiivisen työn touhussa nopeasti, ja osaan kohteista saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia. Saat asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. Palkkaus sop. mukaan.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työsuhde on kuitenkin alkuun (ainakin 6kk ajan) WorkPowerin kautta. Työn aloitukseen kuulu hyvä perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun sinulla on jotain kysyttävää!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 7164 779 tai sähköpostitse ellen.book@workpower.fi. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.